Please do not post a support request without first reading and following the advice in https://retropie.org.uk/forum/topic/3/read-this-first

Snes9x2010 No video, Audio only



  • Raspbery Pi "model 3B" Retropie the last version of Jessie before "Stretch". Okay all I did recently was do "retropie script update" then went into choose manually update snes9x 2010 emu either by binary or source, same results. I only get audio and no video signal. I tried Snes9x2002 and 2005 versions working fine. But what the hell happened, It was working fine without issue. Other emulators working from arcade to console. I believe I have pisnes and armsnes working. Am I the only one?

    Neogeo still has annoying video resolution issue. I can see video resolution scrolling background incorrect, like multiple giant squares (like dominos 12 square invisible pieces) moving uneven through the screen. I would attempt to create a video to show the difference, but I just had surgery. So I would have to wait a week to do so.


  • Global Moderator

    @meg said in Snes9x2010 No video, Audio only:

    Am I the only one?

    Probably one of the only ones using this version of lr-snes. If you enable verbose logging in the Runcommand launch menu, do you get any errors in /dev/shm/runcommand.log ?
    What's the RetroPie version you have installed ?



  • @mitu said in Snes9x2010 No video, Audio only:

    /dev/shm/runcommand.log

    I know what happened now. Considering I just moved back. I had it originally hooked up to a PC LCD monitor, that's must of triggered incorrect video input. I removed current state video settings and chose default retropie settings. I'm HAPPY Now, thank you. Currently using an HDTV. I want to update to Stretch, but going to wait a few more months. I already heard about people trying update to Stretch and causing a bit of mess.

    I will talk about the neogeo video issue soon when I get better. Overall neogeo works, but very picky what's going on, it just scrolls awkward, just imagine a tray of domino square pieces moving from left to right.

    I did choose to enable "Verbose logging" like you said and nothing really happened no video signal message that tv usually says.

    If you guys want this post deleted just Yes or No



Contributions to the project are always appreciated, so if you would like to support us with a donation you can do so here.

Hosting provided by Mythic-Beasts. See the Hosting Information page for more information.