Please do not post a support request without first reading and following the advice in https://retropie.org.uk/forum/topic/3/read-this-first

Videopac 2/Odyssey 2 Bios Not Recognized



  • I'm running retropie using the MadLittlePixel Motion Blue 4.8 build. I decided to add an Odyssey 2/Videopac 2 emulator and followed the steps in this forum, adding the roms, wheel data, etc, in the "Videopac 2" folder and adding the o2rom.bin bios file in the "pi/retropie/bios" folder.
    When it didn't work, I ran a rom with verbose logging and, while checking the log, the error I got was "o2drom.bin not found". But it is there.
    What am I missing?



  • Pi Model or other hardware: 3
    RetroPie Version Used: 4.2.2
    Built From: (Pre made SD Image from MadLittlePixel Motion Blue 4.8
    USB Devices connected: No
    Error messages received: o2rom.bin file not found
    Log found in /dev/shm/runcommand.log (if relevant): not relevant
    Guide used: (Mention if you followed a guide): not relevant
    File: (File with issue - with FULL path): not relevant
    Emulator: (Name of emulator - if applicable): lr-o2em


  • Global Moderator

    We don't support 3rd party images - as noted in the rules and https://retropie.org.uk/forum/topic/3/read-this-first. Please use the official image from retropie.org.uk/download.



Contributions to the project are always appreciated, so if you would like to support us with a donation you can do so here.

Hosting provided by Mythic-Beasts. See the Hosting Information page for more information.