Please do not post a support request without first reading and following the advice in https://retropie.org.uk/forum/topic/3/read-this-first

ScummVM issues with binary?



  • I'm not sure where something went wrong so it might be hard to reproduce...

    But when I tried ScummVM today, it just bounced back to the meny. No matter if I was launching a game or ScummVM itself. Removed and installed binary again, same thing. Updated from source the next time and everything worked as expected.

    Running 4.5.13 and updated all packages as well. It could be something connected to that. I didn't check runcommand.log when it failed...


  • administrators

    @Stuffu Please do not post a support request without first reading and following the advice in https://retropie.org.uk/forum/topic/3/read-this-first

    The binaries were recently updated so could be a problem with one of them but need more information about your set up.



  • @BuZz

    Sorry, just wanted to post if someone maybe knew that something has been changed recently. Also, i found a workaround so was more of a heads up.

    Pi Model or other hardware: Pi3b+
    Power Supply used: original
    RetroPie Version Used: 4.5.1 with setup 4.5.13
    Built From: Pre made SD Image on RetroPie website
    USB Devices connected: keyboard
    Controller used: sn30pro
    Error messages received: just jumped back to menu when launching
    Log found in /dev/shm/runcommand.log: forgot about that before building from source
    File: all games, including scummvm GUI


Log in to reply
 

Contributions to the project are always appreciated, so if you would like to support us with a donation you can do so here.

Hosting provided by Mythic-Beasts. See the Hosting Information page for more information.