Please do not post a support request without first reading and following the advice in https://retropie.org.uk/forum/topic/3/read-this-first

High Resolution Textures not loading in GLideN64



  • Hello,

    it seems that High Resolution Textures for me not loading with GLideN64-highres emulator.
    gles2-rice-highres is a bit laggy for me, but textures are loading properly here.

    I found out, that there was a similar problem in the past, but as i understand this was fixed, because all issues are closed.

    Correct me if I'm wrong please.

    HiRes is enabled in config for Rice and GlideN64. By the way it is not the problem i read about, that the config getting overwritten.

    Can someone help me ?

    Sorry if i missed a topic about that issue.

    Best regards
    Marco



  • I've figured it out, after clean reinstalling Retropie all is working fine.
    When I go to Retropie Setup and only update mupen64plus via core/main packages (didn't remeber the exactly one) the same issue comes back.

    Anyone has an idea ?

    Update: Ok i keep it up testing and there is one more thing.
    If i did'nt update all works fine. After that i manual edited the mupen64plus.sh to that one which is used after updated mupen64plus package. From here the issue comes back again.
    So it seems, there is a bug in the new mupen64plus.sh handeling the texture packages.



Contributions to the project are always appreciated, so if you would like to support us with a donation you can do so here.

Hosting provided by Mythic-Beasts. See the Hosting Information page for more information.